Wat is Ticketpad.nl?
Wij zijn een interactieve online marktplaats waarop fans tickets voor voetbalwedstrijden van over de hele wereld kunnen kopen en verkopen. Het is ons doel om fans een uitmuntend aanbod te bieden voor een eerlijke marktwaarde, zelfs als de wedstrijd al lang is uitverkocht.

Met een gerust hart
Onze benadering van kopers en verkopers is uniek, omdat we 100% zekerheid garanderen voor alle transacties op onze marktplaats. We streven ernaar om een leidend online ticket verkooppunt te worden door voor fans een risicovrije en veilige omgeving te creëren waar ze tickets kunnen kopen en verkopen. Dit doel wordt bereikt door te verzekeren dat de tickets op het moment van aanbieden in het bezit van de verkoper zijn en door de overdracht voorafgaand aan het evenement te monitoren. We garanderen daarom zelfs uw plaats!

Waarde
De tickets op onze website worden zowel door onderhandelaars (derde partijen) als door de directe verkopers van de wedstrijd aangeboden, wat betekent dat er verschillende opties voor levering en prijzen zijn, zodat u kunt kiezen welke route voor u het beste past.

Waardering van 5 sterren op Trust Pilot
Tijdens de afgelopen twee voetbalseizoenen heeft Ticked Pad een jaloersmakende reputatie opgebouwd als 'Het thuis voor voetbal tickets' met fans over de hele wereld. We hebben een waardering van 5 Sterren bij Trust Pilot voor klantenservice en ondersteuning. Daarmee zijn wij het enige ticketplatform dat dit heeft bereikt en we zullen alles op alles zetten om dat zo te houden.