Voetbal VIP

Boek VIP tickets voor alle VIP voetbalwedstrijden online in onze veilige boekingssysteem.

Football Ticket Pad heeft een speciale Zakelijke Verkoopafdeling gespecialiseerd in het aanbieden van de beste VIP tickets voor onze zakelijke klanten.. We hebben toegang tot duizende VIP Tickets voor alle Europese voetbalstadions, voor alle competitiewedstrijden, bekerwedstrijden en EUFA Champions League duels..

Waarom zou u ons het benenwerk niet laten doen? Onze Zakelijke Verkoopafdeling zal niet alleen de tickets die u vraagt voor u bemachtigen, maar ook hotels en vervoer organiseren tegen concurrerende prijzen.

Vul het onderstaande contactformulier in en een van onze teamleden zal binnen 24 uur contact opnemen om u verder te helpen.

Zakelijk tickets aanvragen

Gebruik het onderstaande formulier om uw aanvraag in te dienen voor een zakelijk packet en wij zullen ernaar streven om u binnen 24 uur bericht te geven.

Boek VIP voetbal tickets en arrangementen voor alle VIP arrangementen van voetbal wedstrijden online via ons veilige boekingssysteem.

Ticket Pad heeft een toegewijde verkoopafdeling voor bedrijven, gespecialiseerd in het bieden van de beste VIP tickets en arrangementen voor onze zakelijke klanten. We hebben toegang tot duizenden VIP tickets en arrangementen voor alle Europese voetbalstadions, voor alle competitiewedstrijden, bekerrondes en UEFA Champions League wedstrijden.

Waarom zou u ons niet het zware werk voor u laten opknappen? Onze verkoop afdeling voor bedrijven zal u niet alleen de tickets bieden die aanvraagt, maar zal ook hotels boeken en het vervoer regelen voor de gunstigst mogelijke prijs. 

Vul het onderstaande contactformulier in en een van onze teamleden zal binnen 24 uur contact met u opnemen.