Tickets kopen

Op welke plek in het stadion zou ik moeten zitten?

Ieder stadion bestaat essentieel uit 2 secties, de lange zijde en de korte zijde. De zitplaatsen aan de lange zijde bevinden zich langs de lange zijlijn van het speelveld en de zitplaatsen aan de korte zijde bevinden zich achter het doel aan ieder uiteinde van het stadion. Zitplaatsen aan de lange zijden geven de beste kijkhoek, omdat u een goed zicht heeft op beide doelen. De zitplaatsen aan de korte zijden bieden de fans een fantastische sfeer, vooral als er een goal gemaakt wordt aan de kant van het stadion waar u zit.

Nadat u besloten heeft of u aan de korte of lange zijde van het stadion wilt zitten, is aan u de volgende keuze of u in de eerste (lagere) of de tweede (hogere) ring van die sectie wilt zitten. Vaak zijn de tickets voor de stoelen aan de lange zijden van de eerste ring qua prijs de duurste. De meest betaalbare tickets bevinden zich aan de korte kant op de tweede ring.

Een andere optie is om VIP plaatsen te overwegen. Deze zitplaatsen zijn de beste en de duurste in het stadion. Normaal gesproken bevinden de VIP plaatsen zich aan de lange zijde van het speelveld tussen de eerste en tweede ring, maar dit kan per stadion enigszins verschillen. VIP plaatsen kunnen ook toegang bieden aan een VIP ruimte achter de zitplaatsen. De VIP ruimte kan u voor, tijdens en na de wedstrijd consumpties en een toiletruimte bieden. De details voor VIP plaatsen die beschikbaar zijn voor een wedstrijd op Ticket Pad zullen vermeld zijn bij de aankoop van een VIP plaats.

 

Wanneer krijg ik mijn tickets?

Als u een adres binnen het VK heeft opgegeven, zult u de tickets in de week voor de speelronde ontvangen. In sommige gevallen kunnen de tickets bezorgt worden tot op de dag voor de speelronde, omdat voetbal clubs de tickets kort voor de wedstrijddagen verzenden. Als u in een hotel verblijft zal de verkoper zijn best doen om de levering overeen te laten komen met de incheckdatum.

Will my tickets be seated together?

Wij begrijpen dat samenzitten een belangrijk onderdeel is van de wedstrijdervaring. Ticket Pad garandeert dat als u een paar tickets koopt, deze tickets altijd voor plaatsen naast elkaar zullen zijn. Vaak kunnen we zelfs meer dan twee plaatsen naast elkaar verzekeren. Neem contact met ons op als u 3 of meer tickets naast elkaar zou willen bestellen en wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen deze tickets voor u te bemachtigen. Bel +44 (0)20 7993 6171, stuur een e-mail naar info@footballticketpad.com of gebruik de chatbox rechts onderaan iedere pagina van onze website.

 

Waarom zijn tickets voor de ene wedstrijd duurder dan voor een andere?

Ticket Pad is een platform dat voetbalfans de mogelijkheid geeft om tickets voor voetbalwedstrijden te kopen en te verkopen. De prijs van een bepaald tickets wordt bepaald door de persoon die het ticket verkoopt en die prijs wordt beïnvloed door de ‘hoe gewild’ tickets zijn voor een speelronde. Tickets voor, bijvoorbeeld, Man Utd tegen Man City in de Premier League zullen zeker duurder zijn dan die van voor West Ham tegen Crystal Palace. De reden daarvoor is dat de wedstrijd als Manchester Derby een belangrijkere wedstrijd is, waarbij meer potentiële fans die deze wedstrijd willen zien en tickets voor deze wedstrijd zullen willen kopen.

Vraagt u een boekingskosten?

Ja, we brengen u 10% boekingskosten in rekening, die aan uw bestelling wordt toegevoegd als u door de laatste pagina klikt om af te rekenen.

 

Het ticket wat ik wil kopen is een seizoenskaart, wat betekent dat?

Seizoenskaart worden door de club aangeboden aan fans als een alternatief voor een seizoensticket. Het verschil met een seizoensticket is dat alle thuis- en/of uitwedstrijden voor het hele seizoen inbegrepen zijn, maar een seizoenskaart geeft een fan het recht om een specifieke tickets voor bepaalde wedstrijden te kopen. Vandaar dat, als u een ticket op www.ticketpad.nl koopt dat als een seizoenskaart gespecificeerd is, u de seizoenskaart van de verkoper gebruikt voor de wedstrijd waarvoor u betaald. De seizoenskaart zal voor de wedstrijd naar u opgestuurd worden en u stuurt de seizoenskaart na de wedstrijd terug naar de verkoper.

 

Is mijn betaling veilig?

Ja, heel veilig. Wij gebruiken de nieuwste beveiligingssoftware voor betalingen om er zeker van te zijn dat alle transacties die via onze website gemaakt worden veilig zijn. Iedere pagina van onze website is gecertificeerd als ‘safe’ door de online veiligheidsexperts van McAfee Secure.

 

Hoe gaat u de tickets naar mij toe sturen? Wat zijn de mogelijkheden?

Ticket Pad garandeert dat u uw tickets ruim voor de wedstrijd zult ontvangen. De verschillende beschikbare verzendmogelijkheden worden vermeld op de pagina van uw uiteindelijke afrekening.

 

De wedstrijd is morgen, kan ik nog steeds tickets voor bestellen?

Ticket Pad adviseert klanten zo vroeg mogelijk te boeken om de teleurstelling van een gemiste wedstrijd te voorkomen. Het blijft echter mogelijk om tickets voor een wedstrijd nog een dag van te voren te kopen. Neem z.s.m. contact met ons op en we zullen er binnen onze mogelijkheden alles aan doen om een gepaste levering van de tickets mogelijk te maken. Bel +44 (0)20 7993 6171, stuur een e-mail naar info@footballticketpad.com of gebruik de chatbox rechts onderaan iedere pagina van onze website.

De wedstrijd is vandaag, kan ik nog tickets bestellen?

Ticket Pad adviseert klanten om hun tickets zo vroeg mogelijk te boeken om de teleurstelling van een gemiste wedstrijd te voorkomen. Het blijft echter mogelijk om tickets te boeken op de dag van de wedstrijd. Neem z.s.m. contact met ons op en we zullen er binnen onze mogelijkheden alles aan doen om een gepaste levering van de tickets mogelijk te maken op een plaats dicht bij de speellocatie. Bel +44 (0)20 7993 6171, stuur een e-mail naar info@footballticketpad.com of gebruik de chatbox rechts onderaan iedere pagina van onze website..

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Helaas zijn verkopen definitief. Als een ticket eenmaal gekocht is kunnen we geen restitutie meer aanbieden. We kunnen natuurlijk uw tickets opnieuw op www.ticketpad.nl te koop aanbieden voor andere  fans, maar we kunnen niet garanderen dat ze opnieuw verkocht worden.