Koop   Arsenal Kaarten

Arsenal Kaarte

Laatst verkochte kaarten
Kaloyan Ivanov heeft 2 tickets voor Arsenal v Sevilla gekocht
44 mensen bekijken Arsenal Kaarten
Tip: De beste prijs voor uw kaarten veiligstellen

Voetbalreizen Naar Arsenal FC

Arsenal is een van de meest succesvolle voetbalverenigingen uit Engeland en zijn de huidige titelhouders van de Engelse FA Cup na hun winst tegen Chelsea in Wembley Stadium in 2017. Beroemd om hun luxueuze vrije, vloeiende voetbalstijl hebben de Arsenal teams over de jaren de kijkers gefascineerd en zijn een groot favoriet bij de fans die van puur voetbal houden.

Arsenal staat te boek om de teams die draaien op creativiteit, flair en snelle lichtvoetige spelers. Ze zijn een lust voor het oog en het is een onbetaalbaar genot om een Arsenal team te zien spelen. Arsenal, bijgenaamd ‘the Gunners’, is er na 18e jaar deelname dit jaar niet in geslaagd zich voor de Champions League te plaatsen en plaatste zich als 5e in de Engelse competitie voor de Europa League. In 2005 verhuisde de Londense vereniging van hun oude huis, het Highbury Stadium, naar het compleet nieuwe hypermoderne Emirates Stadium.

Na een teleurstellend resultaat afgelopen seizoen zal het dit jaar proberen zich in de Premier League te herstellen. Arsene Wenger mocht toch aanblijven als coach, na de overwinning op Chelsea in de FA Cup en zal zich dit jaar extra moeten bewijzen. Met enkele van de beste aanvallende middenvelders in het spel, zullen de fans wanhopig uitkijken om see Aaron Ramsey, Jack Wilshere en Mesut Özil bij the Emirates in actie te zien komen dit seizoen.

U kunt er zeker van zijn dat u bij Football Ticket Pad een veilige aankoop doet van tickets voor Arsenal. We hebben een grote selectie van tickets voor alle voetbalwedstrijden van Arsenal die dit seizoen in het Emirates Stadion gespeeld worden op voorraad. We verkopen naast standaard wedstrijdtickets ook VIP-arrangementen. Bekijk het hele aanbod van Arsenal’s voetbaltickets en bezorg uzelf een zitplaats bij een van de nieuwste en indrukwekkendste velden van de Premier League.

Ook zijn er op one website bepaalde uittickets voor Arsenal beschikbaar, waarbij we Arsenal fans in vrolijk gezelschap plaatsen op verschillende locaties door heel Engeland. De tickets voor de Derby van Noord-Londen zijn beschikbaar maar enorm gevraagd, dus mis het niet wanneer the Gunners hun angstgegner in Tottenham Hotspur onder ogen komen. Arsenal’s Europa League tickets betekenen dat u de speciale sfeer van een Europese avond in het Emirates Stadion kunt mee maken waarin er gestreden wordt voor Europese eer.

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.