Koop   AS Roma Kaarten

  AS Roma Kaarten

Voetbalreizen Naar AS Roma

De vereniging Roma werd al in de 19e eeuw opgericht en door een fusie gearrangeerd door het Fascistische regime. Roma heeft aan de hoogste divisie van het Italiaanse voetbal deelgenomen zolang het bestaat, met uitzondering van het seizoen 1951–52. Afgelopen jaar wisten de mannen in de rode shirts de tweede plaats in de Serie A te bemachtigen. Roma heeft de landstitel al drie keer gewonnen, wat minder is dan de meeste mensen verwachten, daartegenover staat echter de indrukwekkende negen gewonnen bekerfinales in de Coppa Italia en twee maal in de Supercoppa Italiana. 

Op Europees front heeft Roma de Fairs Cup in 1960–61 kunnen bemachtigen. Een andere goede poging voor een Europese prijs vond plaats in 1983–84, toen ze het in de finale moesten afleggen tegen Liverpool. Recentelijk eindigden ze als tweede na een dubbel verlies tegen Inter Milaan in de UEFA Cup Finale. Francesco Totti en Danielle De Rossi zijn Roma’s beroemdste spelers en hebben de club beide lange jaren gediend. Gezien als een van de beste teams in Italië, is Roma de grootste tegenstander van supermacht Juventus en in de beste positie om hen de volgende landstitel te ontnemen.

Roma heeft een grote loyale fanclub en hun thuisstadion, het Stadio Olimpico, is redelijkerwijs het mooiste stadion in Italy, waarin naast de voetbalwedstrijden van Roma ook een ruim aanbod aan andere sportevenementen gehouden wordt… Of u nu tickets voor Roma zoekt, of liever het Italiaanse nationale team voetbal of rugby wilt zien spelen, Ticket Pad kan u de tickets bieden. Vraag simpelweg de via onze online chat aan wat u wilt, of bel een van onze specialisten op en wij zorgen dat u dit jaar voetbaltickets voor Roma of andere tickets voor het Stadio Olimpico krijgt.

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.

AS Roma Kaarten thuiswedstrijden

AS Roma Kaarten voor uitwedstrijden

Upcoming AS Roma Games