Atletico Madrid Kaarten

Teamfeitenbestand:
  • Bijnaam: Los Colchoneros (The Mattress Makers)
  • Opgericht: 1903
  • Rivalen: Real Madrid, Getafe
  • Record Gemaakte Doelpunten: Luis Aragonés - 173
  • Record Contract: Diego Costa (£44m)

  Atletico Madrid Kaarten

Voetbalreizen Naar Atletico Madrid

Al langer dan ze zouden willen herinneren is Atlético Madrid in de schaduw van hun grote rivalen Real Madrid gebleven. Gelukkig voor Atléico fans is er recentelijk een wending in de situatie gekomen en is het de Atleti gelukt een team van wereldveroveraars bij elkaar te brengen, die nu proberen Barcelona en Real Madrid in La Liga naar de kroon te steken.

Atlético is opnieuw een erkende krachtpatser om rekening mee te houden en de tickets voor Atlético Madrid worden steeds populairder onder hen die een uitje maken naar de prachtige Spaanse hoofdstad Madrid. Neem een kijkje op Ticket Pad en zie de weelde aan wedstrijden waarin Atlético Madrid speelt. Onze dienst is de beste in haar klasse en met ons 24u supportteam kunt u rond de klock voetbaltickets voor Atlético Madrid boeken. Ga niet voor minder dan het allerbeste, maar koop tickets op Ticket Pad en volg ‘El Atleti’ in hun uitdaging om hun concurrenten uit de grote stad te verslaan. 

Tickets voor Atlético Madrid zijn voor alle thuiswedstrijden in La Liga en het meerendeel van de uitwedstrijden beschikbaar. Ticket Pad zal ook tickets aanbieden voor hun Champions League en Copa Del Rey rondes. Kom regelmatig terug om te zien welke wedstrijd u zou willen zien en neem direct contact met onze vriendelijke klantenservice op die u tot in de puntjes helpt de juiste tickets voor de gewenste wedstrijd te boeken.

 Wedstrijd Prijs  

Atletico Madrid v Real Valladolid

La Liga
05/04/20
vanaf €105.47 KOPEN

Atletico Madrid v Alaves

La Liga
22/04/20
vanaf €105.47 KOPEN

Barcelona v Atletico Madrid

La Liga
26/04/20
vanaf €478.72 KOPEN

Atletico Madrid v Real Mallorca

La Liga
03/05/20
vanaf €105.47 KOPEN

Atletico Madrid v Real Betis

La Liga
13/05/20
vanaf €97.37 KOPEN