Koop   Chelsea Kaarten

  Chelsea Kaarten

Laatst verkochte kaarten
Anne Rehatschek heeft 2 tickets voor Chelsea v Watford gekocht
140 mensen bekijken Chelsea Kaarten
Tip: De beste prijs voor uw kaarten veiligstellen

Voetbalreizen Naar Chelsea FC 

Chelsea is de huidige kampioen van de Premier League, nadat Antionio Conte in zijn eerste seizoen het team naar haar zesde Engelse landstitel bracht als come-back na een teleurstellend voorgaand jaar. Dankzij eigenaar Roman Abramovich is Chelsea een van de rijkste clubs in Premier League en heeft zo geld geïnvesteerd in de enkele van de beste voetballers ter wereld. Chelsea zal proberen haar titel te verdedigen dit jaar en zal zeker een van de favorieten zijn om de trofee opnieuw op te mogen tillen. Ook in de FA Cup zal ze revanche willen nemen op de afgelopen seizoen verloren finale. De meest exclusieve tickets voor bepalende wedstrijden voor het kampioenschap zullen hier op Football Ticket Pad beschikbaar zijn.

Stamford Bridge, de thuishaven van de Chelsea Football Club is gelegen in het hart van het welgestelde Zuid-West-Londen, en is perfect voor hen die een wedstrijd mee willen pakken in de Engelse hoofdstad. Het stadion heeft een capaciteit van ruim 40.000 plaatsen en er hangt een onvergelijkbare sfeer vanwege het feit dat de tribunes heel dicht op het speelveld geplaatst zijn. Op vele manieren herinnert Stamford Bridge aan de manier waarop voetbal gespeeld werd en biedt de wereld een kans om de beste spelers te zien in een redelijk intieme wedstrijdomgeving.

Naast dat we voetbaltickets voor Chelsea’s wedstrijden in de Premier League verkopen, hebben we ook een selectie aan Champions league tickets voor hun thuiswedstrijden op Stamford Bridge en daarnaast voor hun uit wedstrijden op het continent. Voetbalfans door het hele land hebben week in week uit de mogelijkheid om geweldige wedstrijden op Stamford Bridge te aanschouwen door direct tickets via Ticket Pad te kopen. Tickets voor Chelsea kunnen veilig via onze website gekocht worden dankzij onze unieke garantie op voetbaltickets. Een selectie aan tickets voor de uitwedstrijden van Chelsea is ook beschikbaar en Chelsea fans zouden Football Ticket Pad hun vaste aanbieder voor echte Chelsea FC tickets moeten maken. Ons aanbod van CFC-VIP tickets en arrangementen verkopen bijna direct uit, dus zorg ervoor dat u alert bent wanneer ze aangeboden worden!

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.

Chelsea Kaarten thuiswedstrijden

Chelsea Kaarten voor uitwedstrijden