Crystal Palace Kaarten

Teamfeitenbestand:
  • Bijnaam: Eagles, Glaziers
  • Opgericht: 1905
  • Rivalen: Brighton
  • Record Gemaakte Doelpunten: Peter Simpson - 165
  • Record Contract: Christian Benteke - £32.0m

  Crystal Palace Kaarten

Voetbalreizen Naar Crystal Palace

Crystal Palace heeft zich op zijn best tussen de gevestigde clubs van de Premier League weten te dringen en heeft in de afgelopen seizoen een aantal opmerkelijke overwinningen weten te behalen tegen o.a. Liverpool en Manchester City. Palace is een waardige Premier League tegenstander en de basis bestaat uit een mix van ervaren hard werkende spelers die een team hebben gevormd dat een ongekende eenheid en samenwerking toont, waardoor ze voor iedere tegenstander moeilijk te kloppen zijn.

Hun thuishonk, Selhurst Park, is een van de meest sfeervolle stadions in de Premier League. De eerste zitplaatsen zijn enorm dicht bij het speelveld gesitueerd, waardoor u dichter bij de Premier League spelers kunt zitten! Vanwege de het beperkte aantal zitplaatsen in het stadion zijn voetbaltickets voor Crystal Palace vaak schaars. Verzeker uzelf door op tijd kaarten te bestellen en deel te zijn van het avontuur in deze populaire en unieke voetbalomgeving!

De beschikbare Crystal Palace tickets maken deel uit van ons uitgebreide van Premier League tickets; of u nu een doorgewinterde Eagles fan bent of toevallig een weekendje London doet en een wedstrijd mee wil pakken, begeef uzelf naar Selhurst Park met CPFC tickets en u krijgt zeker entertainment voor uw geld. Daarnaast bent u niet beperkt tot alleen de thuisduels van Crystal Palace, want u kunt ook veilig tickets voor uitwedstrijden van Crystal Palace op onze toegewijde website kopen. Tickets voor Palace zijn beschikbaar als onderdeel van de Barclays premier league tickets, dus check ook de andere teams voor tickets voor andere stadions.

 Wedstrijd Prijs  

Crystal Palace v Burnley

Premier League
04/04/20
vanaf €86.10 KOPEN

Leicester City v Crystal Palace

Premier League
11/04/20
KOPEN

Crystal Palace v Chelsea

Premier League
18/04/20
vanaf €156.25 KOPEN

Aston Villa v Crystal Palace

Premier League
27/04/20
vanaf €97.26 KOPEN

Crystal Palace v Manchester United

Premier League
02/05/20
vanaf €199.29 KOPEN

Wolves v Crystal Palace

Premier League
09/05/20
KOPEN

Crystal Palace v Tottenham

Premier League
17/05/20
vanaf €175.38 KOPEN