Koop   Everton Kaarten

  Everton Kaarten

Laatst verkochte kaarten
Abigail Whittles heeft 2 tickets voor Everton v Bournemouth gekocht
385 mensen bekijken Everton Kaarten
Tip: De beste prijs voor uw kaarten veiligstellen

Voetbalreizen naar Everton

Everton is een van de clubs met de meest trouwe achterban uit Noord-Engeland. Sinds de komst van Koeman in het begin van het seizoen 2019/20 hebben ze zich laten zien als een snel, aanvallend spelend team waar mensen graag naar kijken. Onder Ferguson kiest Everton voor de aanval en een zijn ze een van de meest vermakelijke Premier League teams geworden. Een nieuwe speelstijl die voorheen werkelijk onbekend was op Goodison Park en de opbrengst is overduidelijk: prachtig meeslepend voetbal, rechtstreek van de verdediging de aanval in!

De oeroude club staat op het punt om de grote jongens de les te leren en is in staat om mee te gaan strijden voor plaatsing in de Europese competities. Afgelopen seizoen werden de voorrondes voor de EUFA Europa cup gehaald en voor dit jaar is de hoop op directe plaatsing voor een Europees toernooi. Tickets voor Everton zijn regelmatig beschikbaar op onze website, dus mis niets van de spannende wedstrijden van dit seizoen op Goodison Park. Beroemd om zijn vriendelijk brutale sfeer is er de kans om Stekelenburg als reserve keeper en Davy Klaasen als Nederlandse speler in actie te zien komen. Met Ticket Pad kunt u langs de lijn uw steun betuigen aan de Goodison Faithful, en de jongens in blauw een hart onder de riem steken.

U kunt verzekerd voetbaltickets voor Everton kopen bij Ticket Pad, de grootste ticket handelaar voor voetbal tickets in de UK! Tickets voor Everton FC zijn voor zowel thuis- als bepaalde uitwedstrijden in de Premier League en nationale competities beschikbaar. 

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.