Juventus Kaarten

Teamfeitenbestand:
  • Bijnaam: La Vecchia Signora (The Old Lady),La Fidanzata d'Italia (The Girlfriend of Italy)
  • Opgericht: 1897
  • Rivalen: Torino F.C, Inter Milan
  • Record Gemaakte Doelpunten: Alessandro Del Piero - 289
  • Record Contract: Gonzalo Higuain - £76m

  Juventus Kaarten

Voetbalreizen Naar Juventus

Juventus heeft een ongelofelijke opleving naar de top van het Italiaanse, zelfs Europese voetbal doorgemaakt, na een omkoopschandaal dat hen een paar jaar geleden uit de Serie A gooide. Dit was voor het eerst in de geschiedenis dat Juventus niet meestreed in de hoogste rangen van het Italiaanse voetbal. Na hun huidige serie van 6 landstitels in de Serie A, kunnen we erop wedden dat de 7e op rij voor komend seizoen prioriteit zal zijn. Daarnaast zullen ze ook dit jaar weer uitkomen in de Champions League waarin ze vorig jaar tot in de Finale wisten te komen.

Juventus is de meest succesvolle club binnen het Italiaanse voetbal met ruim 33 Serie A Titles. Bekende namen van over de jaren zoals Zinedine Zidane, Patrick Vieira en Alessandro Del Piero komen iedere voetbalfan bekend voor. De huidige spelersselectie bevat spelers van allerlei kaliber, dus dit is de juiste tijd om voetbaltickets voor Juventus te kopen.

Juve gaat prat op een team met imposant voetbal talent en domineert het spel in Italië al jaren. Na afgelopen drie jaar twee keer de Europese Champions League finale te hebben verloren is het afwachten of ze dit jaar de cup met de grote oren in handen mogen houden. Ze spelen hun thuiswedstrijden in het grandioze nieuwe Allianz Stadium, waar een fantastisch toegewijd thuispubliek achter hen staat. Nadat deze zomer Leonardo Bonucci en Kingsly Coman de club verlaten, heeft de club versterking in de verdediging en op het middenveld gevonden door Juan Cuadrado en Medhi Benatia aan te trekken voor een gezamenlijke 37 miljoen Euro. Juve is zeker klaar om opnieuw een spetterend seizoen in te gaan en de trend van afgelopen jaren door te zetten. Ticket Pad is er trots op tickets voor alle thuiswedstrijden van de Oude Dame in de Serie A aan te bieden in het prachtige nieuwe Juventus Stadium en voor sommige van hun Champions League rondes.  

 Wedstrijd Prijs  

Juventus v Torino

Serie A
04/04/20
vanaf €486.85 KOPEN

AC Milan v Juventus

Serie A
11/04/20
vanaf €162.28 KOPEN

Juventus v Atalanta

Serie A
19/04/20
vanaf €486.85 KOPEN

Juventus v Lazio

Serie A
26/04/20
vanaf €567.99 KOPEN

Juventus v Sampdoria

Serie A
10/05/20
vanaf €567.99 KOPEN

Juventus v Roma

Serie A
24/05/20
vanaf €567.99 KOPEN

Automation Test

Bundesliga
TBC
vanaf €0.33 KOPEN