Koop   Juventus Kaarten

  Juventus Kaarten

Laatst verkochte kaarten
Jean philippe Brunaud heeft 2 tickets voor Juventus v Lyon gekocht
61 mensen bekijken Juventus Kaarten
Tip: De beste prijs voor uw kaarten veiligstellen

Voetbalreizen Naar Juventus

Juventus heeft een ongelofelijke opleving naar de top van het Italiaanse, zelfs Europese voetbal doorgemaakt, na een omkoopschandaal dat hen een paar jaar geleden uit de Serie A gooide. Dit was voor het eerst in de geschiedenis dat Juventus niet meestreed in de hoogste rangen van het Italiaanse voetbal. Na hun huidige serie van 6 landstitels in de Serie A, kunnen we erop wedden dat de 7e op rij voor komend seizoen prioriteit zal zijn. Daarnaast zullen ze ook dit jaar weer uitkomen in de Champions League waarin ze vorig jaar tot in de Finale wisten te komen.

Juventus is de meest succesvolle club binnen het Italiaanse voetbal met ruim 33 Serie A Titles. Bekende namen van over de jaren zoals Zinedine Zidane, Patrick Vieira en Alessandro Del Piero komen iedere voetbalfan bekend voor. De huidige spelersselectie bevat spelers van allerlei kaliber, dus dit is de juiste tijd om voetbaltickets voor Juventus te kopen.

Juve gaat prat op een team met imposant voetbal talent en domineert het spel in Italië al jaren. Na afgelopen drie jaar twee keer de Europese Champions League finale te hebben verloren is het afwachten of ze dit jaar de cup met de grote oren in handen mogen houden. Ze spelen hun thuiswedstrijden in het grandioze nieuwe Allianz Stadium, waar een fantastisch toegewijd thuispubliek achter hen staat. Nadat deze zomer Leonardo Bonucci en Kingsly Coman de club verlaten, heeft de club versterking in de verdediging en op het middenveld gevonden door Juan Cuadrado en Medhi Benatia aan te trekken voor een gezamenlijke 37 miljoen Euro. Juve is zeker klaar om opnieuw een spetterend seizoen in te gaan en de trend van afgelopen jaren door te zetten. Ticket Pad is er trots op tickets voor alle thuiswedstrijden van de Oude Dame in de Serie A aan te bieden in het prachtige nieuwe Juventus Stadium en voor sommige van hun Champions League rondes.  

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.

Juventus Kaarten thuiswedstrijden

Juventus Kaarten voor uitwedstrijden