Lazio Kaarten

Teamfeitenbestand:
  • Bijnaam: I Biancocelesti (The White and Sky Blues), I Biancazzurri (The White and Blues), Le Aquile (The Eagles), Gli Aquilotti (The Eaglets)
  • Opgericht: 1900
  • Rivalen: AS Roma, Napoli, Livorno
  • Record Gemaakte Doelpunten: Silvio Piola - 148
  • Record Contract: Hernan Crespo - £48,4mln

  Lazio Kaarten

Voetbalreizen naar Lazio

S.S Lazio heeft in de geschiedenis twee keer de Italiaanse competitie weten te winnen en het huidige team zou kans kunnen maken de titel opnieuw in de wacht te slepen. Lazio’s beroemde clubkleuren zijn lichtblauwe shirts op witte broekjes met witte sokken er onder. Lazio heeft supporters in heel Europa en de fans staan bekend om hun passie en grote toewijding aan hun club.

Een snelle blik in de geschiedenis boeken van de club vallen namen als Alessandro Nesta, Pavel Nedved, Paolo Di Canio en Juan Sebastian Veron direct op. Dit zijn de mannen die de club in het Europese voetbal lieten blinken en zich tot de grootste hoogte op wereldniveau wisten te ontwikkelen. Een Lazio thuiswedstrijd in het Stadio Olimpico is iets wat iedere echte voetbalfan minstens eenmaal in zijn leven mee zou moeten maken. Het geweldige stadion is een van de topbestemmingen voor voetbalfans van over de hele wereld. Het stadion heeft een grote capaciteit maar tickets blijven toch schaars, vooral in de wedstrijden tegen Roma, Juventus en beide teams uit Milaan.

Lazio speelt een van de hardste lokale wedstrijden tegen hun tegenstanders in hun thuisstad, de angstgegner AS Roma. Dit is werkelijk altijd een intense wedstrijd, maar tegelijkertijd ook enorm aantrekkelijk. Of u nu Lazio tickets zoekt of voor deze grote derby of een iets minder agressieve ronde, Ticket Pad heef tickets voor Lazio voor alle wedstrijden uit de Serie A. Mis geen enkele kans om een wedstrijd in het Italiaanse Olympische Stadion bij te wonen en de glorieuze stad Rome te bewonderen. 

 Wedstrijd Prijs  

Lazio v AC Milan

Serie A
05/04/20
vanaf €56.80 KOPEN

Lazio v Sassuolo

Serie A
19/04/20
vanaf €32.46 KOPEN

Juventus v Lazio

Serie A
26/04/20
vanaf €567.99 KOPEN

Lazio v Cagliari

Serie A
03/05/20
vanaf €40.57 KOPEN

Napoli v Lazio

Serie A
TBC
vanaf €64.91 KOPEN