Koop   Napoli Kaarten

Napoli Kaarte

Voetbalreizen Naar Koop Napoli

Napoli is de club uit Zuid-Italië die tot dusver het meeste succes boekte en de Serie A tweemaal wist te winnen, de Coppa wel 5 keer, de Supercoppa Italiana ook twee keer en op Europees podium de EUFA Cup eens in ontvangst mocht nemen. De club werd oorspronkelijk opgericht in 1904 als de Napoli Voetbal & Cricket Club, maar het tweede onderdeel kwam later te vervallen. De Engelse zeeman William Poths en zijn maat Hector M. Bayon waren de mannen die de club haar oorspronkelijke naam gaven.

Nu is Napels een standvastige Italiaanse topclub met ambities om de Serie A te winnen, maar zeker op een plaats te eindigen die recht geeft op deelname in de Champions League of de Europa League. De laatste zeven jaar is het ze gelukt zo’n plaats in de competitie te bemachtigen en ook dit jaar zullen ze proberen Juventus van de troon te stoten. De club heeft een wereldwijde achterban van een geschatte 6 miljoen fans. Natuurlijk zijn ze ook erg populair op eigen grond waar tot 13% van alle Italiaanse voetbalfans Napoli een warm hart toedragen. Ze zijn volgens de statistieken de vierde best ondersteunde club in Italië. Daarnaast is het ook de club met de vijfde hoogste waarde in de Serie A (en 19e wereldwijd) gemeten in totale omzet, waarbij een slordige €151 miljoen door de kas stroomde over de loop van het financiële jaar 2016.
De Stad Napels is een enorm populaire locatie voor toeristen. Als u de stad wilt bezoeken en hoe dan ook een wedstrijd wilt zien, dan vindt u hier voetbaltickets voor de thuiswedstrijden van Napoli. Hun stadion, het Stadio San Paolo, biedt plaats aan 60.000 supporters en is altijd uitverkocht. Neem een kijkje op de Ticket Pad marktplaats en zie welke tickets wij voor de wedstrijden van Napoli in ons aanbod hebben.

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.

Napoli Kaarte

Napoli Kaarten voor uitwedstrijden

Upcoming Napoli Games