Koop   Real Madrid Kaarten

Real Madrid Kaarte

Voetbalreizen Naar Real Madrid 

Real Madrid is een van de beroemdste clubs te wereld en geven gul uit aan het werven van ’s werelds beste spelers. Het leverde zelfs de bijnaam ‘The Galacticos’ op. Madrid heeft een enorme wereldwijde fanclub en voetballiefhebbers van over heel de wereld komen hun wedstrijden bewonderen. Het Santiago Bernabeu is een Kolossaal stadion met ruim 80.000 zitplaatsen en biedt supporters volop entertainment bij iedere thuiswedstrijd van de Koninklijke.

Als een van de populairste teams in La Liga, staat Real Madrid bij veel mensen boven aan de lijst van teams die ze willen zien spelen. Dit seizoen zullen tickets voor Real Madrid erg gewild zijn, omdat voetbalfans uitkijken om een glimp op te vangen van de nieuwste selectie van de Galacticos. Tussen de huidige gekozen sterren is niemand minder dan de actieve grootste voetbal ster op aarde, Cristiano Ronaldo. Waar het zijn laatste seizoen in Madrid kunnen zijn, zal Ronaldo streven de afgelopen jaar gewonnen titels te verdedigen en u kunt getuige zijn van Real Madrid in alle belangrijke wedstrijden van dit seizoen met de tickets van Ticket Pad.

Real had een succesvol jaar, waar het in de landelijke competitie Barcelona achter zich liet en ook nog eens de Champions League tegen Juventus wist te winnen. Uiteraard zien ze ernaar uit om dit resultaat te handhaven en mogelijk zelfs een Europese trebble in de wacht te slepen. Ticket Pad heeft een fantastisch aanbod aan tickets voor Real Madrid voor hun thuis- en uitwedstrijden in La Liga en voor de rondes in de Champions League en de Copa Del Rey.

Het is niet verrassend, dat als u de prestige van de club en de huidige spelers in hun contreien in overweging neemt, dat de tickets van Real Madrid het snelste uitverkocht zijn. Waar u anders moeite zou hebben om tickets voor Real Madrid in de wacht te slepen, kan Ticket Pad u garanderen dat u uw droomplek in het Bernabeu voor iedere wedstrijd van Real Madrid te pakken kunt krijgen. Boek uw voetbaltickets voor Real Madrid nu bij Ticket Pad en u zult binnenkort in de glorieuze Spaanse Hoofdstad de Koninklijke van Madrid het altijd sprankelend voetbal zien spelen. 

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.

Real Madrid Kaarte

Real Madrid Kaarten voor uitwedstrijden

Upcoming Real Madrid Games