Koop   Valencia CF  Kaarten

  Valencia CF Kaarten

Laatst verkochte kaarten
Alistair Hooper heeft 1 tickets voor Valencia v Chelsea gekocht
123 mensen bekijken Valencia CF Kaarten
Tip: De beste prijs voor uw kaarten veiligstellen

Voetbalreizen naar Valencia

Valencia heeft over de jaren een goed aantal supersterren in haar gelederen gehad en monumentale resultaten geboekt. In de vroege jaren van deze eeuw speelde Valencia een ongelofelijk succesvol voetbal en bevestigde ze zichzelf als een van de grootste club in Spanje. Tussen 2000 en 2004 waren ze tweemaal de opvolgers in de Champions League en wonnen ze de UEFA Cup. Ze pakten ook twee La Liga titels in deze jaren, waarvan het laatste La Liga succes in het seizoen 2003/2004 plaatsvond.
Sindsdien is Valencia vooral de kleinere gebleven achter Barcelona en Real Madrid en recentelijk heeft het ook het onderspit moeten delven tegen Sevilla en Atlético die beide succes boekten op het Europese podium. Valencia eindigde 12e tijdens afgelopen seizoen in La Liga, en is werkelijk weggezakt uit de Spaanse voetbal elite. Ze investeerden in spelers deze zomer en hopen er dit seizoen zeker weer bovenop te komen.

Als u deel wilt uitmaken van Valencia’s gevecht om hun grootste momenten terug te brengen, dan hebben wij de voetbaltickets voor al hun wedstrijden van dit seizoen voor u. Wedstrijden op Mestalla zijn een geweldige ervaring en de unieke locatie is opvallend tussen alle andere voor de vele voetbalfans die de plaats bezoeken voor een geweldig voetbalweekend in Spanje. Mestalla is een geweldig stadion voor sport evenementen en iedere thuiswedstrijd is het afgeladen vol met zo’n 45.000 levendige en gepassioneerde fans. Als stad wordt Valencia gekenmerkt door haar levenslust en gezelligheid, kortom altijd wat te beleven naast het genieten van geweldig voetbal.
Valencia fans blijken met hart en ziel achter hun team te staan. U kunt aan die ervaring deelnemen door tickets voor Valencia te kopen bij Ticket Pad.

Alles wat ervoor nodig is, is één van de vele opties van tickets voor een wedstrijd van Valencia in thuisstadion Mestalla uitkiezen. Wacht niet langer, koop vandaag nog uw tickets en stort uzelf in het hart van de actie! Net als de Valencia tickets voor thuiswedstrijden, zult u vast ook enthousiast worden van het feit dat wij ook tickets voor uitwedstrijden in ons repertoire opgenomen hebben. Dus neem een kijkje in de volledige collectie aan tickets. 

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.