Champions League

Champions League Kaarten

Laatst verkochte kaarten
Khalil Alarnaout heeft 2 tickets voor Chelsea v AC Milan gekocht

De UEFA Champions League is Europa’s meest prestigieuze en bewonderde evenement voor voetbalclubs. Het zijn de beste spelers en de grootste clubs, die in de immense stadions over heel Europa tegen elkaar uitkomen. Ieder jaar gaan Real Madrid, Barcelona en Bayern München kop aan kop om uiteindelijk de iconische beker van de Europese Cup omhoog te mogen houden. De huidige bekerhouders zullen opnieuw het team zijn om te verslaan, maar Bayern München, Manchester City en Barcelona en Juventus zullen alles op alles zetten om hen ervan te weerhouden hun titel tweede keer op rij te verdedigen. Ieder van deze teams zou de beker dit seizoen omhoog kunnen houden, maar alles ligt nog open en dus verwachten we de grootst mogelijke actie binnen de voetbalwereld, waar de beste teams van Europa strijden om deze meest gewilde voetbaltrofee.

Er is niets spannender als een live Champions League wedstrijd en door middel van Ticket Pad kunt u er dit seizoen bij zijn. De Nederlandse landskampioen plaatst zich vanaf dit seizoen voor de voorrondes van de Champions League, maar Ticket Pad biedt ook Champions League tickets voor alle 4 de Engelse teams in het hoofd toernooi die op thuisgrond afgespeeld worden. Daarnaast zullen we ook de beste Champions League wedstrijden aanbieden voor buitenlandse wedstrijden, zodat u Barcelona, Juventus, PSG en Real Madrid in hun Europese overwinningen kunt aanschouwen.

De Champions League is de prijs die iedere club in Europa wil winnen; het is de ultieme eer en de kroon voor de Europese voetbalkoning. Tickets voor de finale van de Champions League zijn de meest gewilde tickets in de voetbalwereld en zijn ongelofelijk moeilijk te krijgen. Afgelopen jaar liet Ticket Pad honderden toegewijde voetbalfans de Champions League finale bijwonen en dat zullen we ook dit jaar weer doen.

Tickets voor de Champions League finale zijn de meest gevraagde voetbaltickets en Ticket Pad is de plaatste plaats om ze te kopen! Wij hebben toegang tot alle categorieën tickets, inclusief VIP-Tickets voor de Champions League. Ticket Pad heeft toegang tot authentieke Champions League tickets en we verkopen tickets voor de best concurrerende prijzen online. We verkopen ze via een veilig boekingsplatform, waar u uw tickets kunt kopen met een 100% ticketgarantie. U kunt Champions League tickets voor alle groepswedstrijden en de knock-out fase, tot aan de finale via onze website kopen en verkopen.

We hopen dat u gaat genieten van het magnifieke voetbalspektakel dat de UEFA Champions League heet.

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Champions League Tables

TBC