La Liga

La Liga Kaarten

De Spaanse La Liga is een van de beste en best bekeken competities ter wereld. De beste 20 Spaanse elftallen komen ieder jaar tegen elkaar uit om te bepalen welke beste 4 zich zeker stellen van een Champions League kwalificatie, wie zich als nummer 5 en 6 plaatst voor de Europa League en welke 3 op de laatste drie plaats degraderen. Iedere club speelt 19 thuis- en 19 uitwedstrijden, op precies dezelfde manier als in de Premier League.

La Liga gaat prat op twee spelers die wijd en breid bekend staan als de beste ter wereld. Wereldwijd voelen voetbalfans aangetrokken het Spaanse voetbal om maar een glimp op te vangen Barcelona’s Lionel Messi en Real Madrids Cristiano Ronaldo in actie voor hun teams. Een La Liga voetbalervaring is anders dan iedere andere competitie, omdat de Spaanse fans een unieke passie voor voetbal tot uiting brengen en het getoonde voetbal werkelijk van buitengewone klasse is.

Het beste Spaanse team van afgelopen seizoen was Real Madrid, met voor het eerst Zinedine Zidane aan de leiding. Hun sfeervolle stadion, het imposante altijd afgevulde Santiago Bernabeu biedt plaats aan ruim 80.000 toeschouwers. Barcelona, hun grootste rivaal speelt in het machtige Camp Nou, waar tot wel bijna 100.000 supporters in kunnen om de wedstrijd te bewonderen. Deze twee teams hebben de meest gevraagde La Liga tickets, maar ze zijn het waard om te pakken te krijgen voor een enerverende, adembenemende voetbalervaring.

Hoewel de tickets voor Real Madrid en Barcelona logischerwijs zeer gewild zijn, zijn er nog andere verborgen schatten in de Spanje en u bij Ticked Pad kunt goed betaalbare tickets krijgen voor andere teams, zoals Villarreal, Sevilla en Alavés.

Spanje heeft vele prachtige steden, dus als u een voetbalreis plant naar Barcelona, kunt u ook Espanyol zien spelen of bijvoorbeeld net zo goed in Madrid naar Atletico gaan kijken of het nabijgelegen Getafe bezoeken. Tickets voor Valencia en Malaga zijn altijd populair bij mensen die graag een wedstrijd bekijken tijdens een zonvakantie, maar als je het glorieuze Baskenland bezoekt, kun je natuurlijk ook tickets kopen voor Athletic Bilbao en Real Sociedad, het is allemaal voor geweldige prijzen beschikbaar op Ticket Pad.

La Liga Seizoen 2017-18

Na een krappe titelwinst afgelopen seizoen hoopt Real Madrid opnieuw de Spaanse La Liga te kunnen winnen van haar grootste rivaal Barcelona. Het zal waarschijnlijk een paardenrennen worden tussen de twee redelijkerwijs beste voetbalt teams ter wereld, maar de achtervolgers, zoals Atletico Madrid en Sevilla, die afgelopen jaar derde en vierde werden zullen wellicht niet ver achterblijven.

Villarreal en Real Sociedad volgden met de 5e en 6e positie op de ranglijst en plaatsten zich direct voor de Europa League dit seizoen. Zij zullen zeker niet voor minder spelen en juist nog hoger willen eindigen. Andere teams om in de gaten te houden zijn o.a. Athletic Bilbao, Malaga en Alavés. De nieuwe jongens van de divisie zijn dit jaar Levante, Girona en Getafe. Zij zullen waarschijnlijk vooral met Leganés en Real Betis strijden voor lijfsbehoud. U kunt al het voetbaltumult van La Liga volgen door Tickets te kopen bij Ticket Pad.

Ticket Pad biedt exclusieve La Liga Voetbaltickets

Voetbalervaringen in La Liga zijn een geweldige kans om iets van Europa’s topvoetbal te zien in prachtige omgevingen. Maak uw keuze uit verschillende prachtige Spaanse steden inclusief Barcelona, Madrid, Valencia en Sevilla. Plan uw perfecte Europese voetbalvakantie.

Bekijk nu de hele lijst aan wedstrijden in La Liga die Ticket Pad te bieden heeft! Een sterke eigenschap van het Spaanse voetbal is het enorme aantal jeugdspeler uit de eigen opleiding die doorbreken en u kunt de jonge beloftes, die het potentieel hebben om de toekomstige voetbal sterren te worden, zien spelen. De Spanjaarden staan op een ethos van overspelen en bewegen en dat resulteert in veel technisch getalenteerde spelers in La Liga, sommige zelfs de kundigste ter wereld. Enkele jaren geleden domineerde Spanje het internationale podium en u zult zien dat dezelfde unieke Spaanse kwalitatieve voetbalstijl week in week uit op de velden van La Liga gespeeld wordt.

Gedurende de afgelopen seizoenen heeft La Liga een groei gezien in de zwakkere teams van de divisie en zij vormen nu een grotere uitdaging voor de aanvoerders van de lijst, Barcelona, Real en Atletico. La Liga heeft daarnaast een intrigerende transfermarkt; er is constant activiteit en er zijn grote namen om naar uit te kijken. La Liga laat het nooit afweten om situaties een verrassende draai te geven en te amuseren. Koop uw tickets voor La Liga vandaag nog bij Ticket Pad en geniet van het sprankelende Spaanse voetbal van dit seizoen.

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.