Ligue 1

Ligue 1 Kaarten

Laatst verkochte kaarten
Nestor Arrieta heeft 2 tickets voor Lille v Paris Saint-Germain gekocht

 

Ligue 1 is de hoogste divisie in het Franse voetbal en wordt meer en meer erkend als een van de beste Europese competities. Met teams als PSG, Monaco, Lyon en Marseille, die ieder jaar om de titel strijden, spelen er iedere week een aantal van de beste voetbaltalenten in Ligue 1. Franse uitstapjes blijven constant populair op Ticket Pad, omdat klanten het meeste halen uit de geweldige ticketprijzen voor de live actie in de wedstrijden van de Ligue 1.

Bij Ticket Pad bieden we een ruime selectie aan tickets voor de Ligue 1 voor alle grotere wedstrijden van de Franse voetbalkalender. We helpen onze klanten graag met onze expertise in de Franse kaartverkoop om de perfecte Ligue 1 tickets te vinden. We bieden tickets voor de Franse premier cup competities, de Coupe De France en de Coupe De La Ligue, naast het aanbod van de Ligue 1 rondes.

Grijp uw kans om in Parijs een wedstrijd in de Ligue 1 te bewonderen, terwijl u naast al het andere schoon van de hoofdstad geniet met tickets voor PSG. U zou zelfs een reis naar Lyon of Marseille kunnen ondernemen, of naar de Franse Riviera af kunnen reizen om Nice of Monaco live in actie te zien. De keuze is aan u, terwijl u op Ticket Pad vertrouwt voor het aanbod van de beste tickets in het Franse voetbal. Ticket Pad kan u naar wens de mooiste voetbalwedstrijden in Frankrijk bieden, en verkoopt tickets voor de Finale van de Cup voor de best mogelijke prijzen. Stuur on een e-mail of bel ons om uw tickets aan te vragen voor een wedstrijd uit de Ligue 1 game en wij zorgen dat alles geregeld wordt.

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.