Serie A

Serie A Kaarten

Serie A wordt momenteel gezien als een van de beste voetbalcompetities ter werelden daarnaast is Italië en enorm populair Europees vakantieland onder de voetbalfans. Italië heeft veel fascinerende dorpen en steden die diep in de geschiedenis en cultuur verworteld zijn en het getoonde voetbal is van de hoogste klasse!

In de jaren ’90 werd de Italiaanse Serie A alom erkend als ’s werelds beste competitie. Vandaag de dag worden nog steeds de best betaalde spelers aangetrokken door de Italiaanse clubs uit Milaan en Juventus Milan, net als in hun hoogtijdagen. In deze periode produceerde de Serie A het grootste aantal finalisten voor de Europese bekertoernooien en bereikten de Italiaanse clubs de final van de Europa Cup een record aantal van 26 keer, waarvan 12 keer in winst eindigde. Ook afgelopen seizoen bereikte Juventus de finale van de EUFA Champions League voor de tweede keer in drie jaar. Hoewel ze van Real Madrid verloren bewezen ze dat het Italiaanse voetbal verre van dood is en opnieuw een herleving kent.

De Serie A trekt vele internationale toeschouwers met de allure van het zien van het Italiaanse topvoetbal. De competitie biedt dan ook enkele fenomenale stadions waar beide teams uit Milan in het gigantische San Siro spelen en ook Roma en Lazio het kolossale Stadio Olimpico delen voor hun thuiswedstrijden. Beide stadions bieden zitplaats aan meer dan 70.000 toeschouwers en staan op de lijst van beroemdste voetbalstadions ter wereld. De andere grote arena in Italië is die van Juventus, het gloednieuwe ultramoderne stadion in Turijn, met de toepasselijke naam: Juventus Stadium. Napoli, waar de ooit zo beroemde Diego Maradona voor hen speelde is ook erg populair onder de niet Italiaanse voetbalfans. Zij spelen in het adembenemende and ongelofelijk unieke Stadio San Paolo, wat voor iedere nostalgische voetbal fan een must is om te bezoeken.

Het mooie van de Italiaanse Serie A is dat de tickets die op Ticket Pad beschikbaar zijn de meeste betaalbare zijn de we verkopen. We hebben vaak tickets voor Napoli, Fiorentina voor geweldige prijzen en hebben tickets voor beide Milanese teams, Inter en AC. Daarnaast bieden een een scala aan VIP-voetbal tickets. Sommige van de populairste tickets onder onze klanten zijn de tickets voor Juventus en u kunt hen nu bewonderen op hun spectaculaire nieuwe speelveld. Feitelijk kunt u haast iedere Italiaanse naam noemen en we kunnen u hoogstwaarschijnlijke tickets voor elke wedstrijd die ze spelen aanbieden. Laat ons wete hoeveel tickets u zou willen voor welke wedstrijd van de Serie A en Ticket Pad regelt de rest voor u!

U zult vaak horen dat Italiaanse fans beweren dat als u een Italiaans stadion bezoekt u een sfeer zult ervaren die u nergens anders in de wereld vindt. De Italiaanse fans zijn werkelijk de enige in hun soort van kleurrijke, gepassioneerde en lol trappende supporters die een carnavalsfeer rond iedere Serie A wedstrijd creëren. Dat is waarom mensen ervan houden om Italiaanse voetbalwedstrijden te bezoeken. Ticket Pad kan u iedere wedstrijd in de Serie A aanraden, maar fans houden over het algemeen de tickets voor de wedstrijden Lazio - Roma, Juventus - Torino en AC Milan - Inter als beroemde derby’s extra goed in de gaten.

Ticket Pad kan u tussen de meest gepassioneerde fans van Europa plaatsen met onze fantastische tickets voor wedstrijden van de Serie A football die we op het toegewijde deel van onze website voor voetbalticket hebben. Of het nu gaat over tickets voor Milan, Lazio, Napoli of andere teams in de Serie A, wij hebben voor u de gewenste tickets in de aanbieding. U bent bij ons van Ticket Pad op de beste plaats om een geweldig voetbalspektakel te gaan beleven. Voetbaltickets voor de Serie A zijn beschikbaar voor alle twintig teams die aan de competitie deelnemen. Dus welk team uw favoriet is of bij welke plaats u ook maar wenst te bezoeken, u kunt ze zo vaak u wilt live zien spelen in wat zeker een spannend, opwindend seizoen wordt in de Serie A.

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Up Coming Games

Games Coming Soon