Koop   Bayern Munich Kaarten

Bayern Munich Kaarte

Laatst verkochte kaarten
Ari Näveri heeft 2 tickets voor Bayern Munich v Borussia Mochengladbach gekocht
66 mensen bekijken Bayern Munich Kaarten
Tip: De beste prijs voor uw kaarten veiligstellen

Voetbalreizen Naar Bayern Munich

Voetbal teams worden niet veel groter dan de Duitse krachtpatser Bayern München. De regerende Duitse kampioen representeert een van de best ingespeelde voetbalteams ter wereld en u kunt ze dit seizoen zien spelen in de Bundesliga en in de Champions League met dank aan Ticket Pad.

Bayern is de Duitse club die veruit de meeste prijzen in de wacht heeft gesleept en haar roemrijke geschiedenis telt 27 Bundesliga overwinningen en 5 Champions League Bekers. Bayern München wedstrijden zijn een must om te zien en München zelf is een charmante stad om het beste van de Bundesliga in te bewonderen. Het thuisstadion van Bayern München is het grootse Allianz Arena, een modern praktisch ingericht stadion dat favoriet is bij voetballiefhebbers. De Duitse Arena biedt plaats aan 75.000 supporters voor iedere thuiswedstrijd, waarbij een geladen sfeer het veld over golft wanneer Bayern in balbezit komt.

Bij Ticket Pad geeft onze ruime ervaring op Duitse voetbalmarkt ons de mogelijkheid om voor iedere wedstrijd van dit seizoen tickets voor alle competitiewedstrijden van Bayern München aan te bieden! Niet alleen dat, maar we gaan nog een stap verder door u de mogelijkheid te geven een specifieke plaats in het stadion uit te laten kiezen bij de Bayern wedstrijd die u wilt zien. We hebben een grote voorraad aan tickets van gunstige tickets tot groepstickets en zelfs VIP-arrangementen. Naast de thuiswedstrijden van de Ster van het Zuiden heeft Ticket Pad ook toegewezen zitplaatsen voor uitwedstrijden, in andere Bundesliga stadions waar FC Bayern op bezoek is in de aanbieding.

Schaf nu uw tickets voor Bayern Munich aan op Ticket Pad en geniet van het sterkste Duitse voetbal ooit.

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.