Koop   Liverpool Kaarten

  Liverpool Kaarten

Laatst verkochte kaarten
Reggie Naidoo heeft 2 tickets voor Liverpool v Atletico Madrid gekocht
116 mensen bekijken Liverpool Kaarten
Tip: De beste prijs voor uw kaarten veiligstellen

Voetbalreizen naar Liverpool

Liverpool is de meest succesvolle club in het Engelse voetbal met een indrukwekkende prijzenkast van 18 Top Flight League overwinningen, 5 Europese Bekers, 7 FA Cups en 8 landstitels. Liverpool eindige afgelopen seizoen op een 5e plaats in de competitie en plaatste zich voor de voorrondes van de Champions League.
Hun thuishaven, Anfield, is een van de beroemdste en geliefdste speelvelden in het Engelse voetbal. Als je nog nooit een wedstrijd bij Liverpool hebt meegemaakt en hun ‘You’ll never walk alone’ het stadion door echoot, heb je echt nog een van de meest unieke ervaringen in het voetbal op te doen.

Liverpool heeft veel gerecruteerd en goed geld uitgegeven aan om weer bij de Europese Elite te kunnen gaan behoren. De uitgave van £28 miljoen pond aan Roberto Firmino was de eerste teken dat het voor ‘the Reds’ en hun team dit seizoen tijd was een gezonder team neer te zetten. Ook is er ander talent van andere Premier League clubs aangetrokken en u kunt James Milner, Jordan Henderson en Georgino Wijnaldum de komende maanden in rode shirts verwachten.

Ticket Pad is de beste plaats om LFC tickets te kopen en we hebben een grote selectie van Liverpool tickets in ons aanbod. Voetbaltickets voor Liverpool zijn voo\r hun thuiswedstrijden op Anfield beschikbaar, net als de bepaalde uit-vak zitplaatsen voor al Liverpools wedstrijden door heel Engeland. Verder zijn er Champions League tickets beschikbaar voor wedstrijden van Liverpool en deze zijn zeker een must omdat de sfeer op Anfield tijdens een Europese nacht werkelijk ongeëvenaard is. Boek uw tickets voor Liverpool voor een groot aantal wedstrijden met een gerust hart via onze website website, want wij dragen zorg voor uw bestelling. Onze uitgebreide garantie en boekingssysteem is geldig voor alle boekingen van voetbaltickets op onze site. Liverpool VIP-tickets en arrangementen voor LFC tickets zijn naast standaardtickets voor wedstrijden beschikbaar. Deze zijn enorm gewild en alertheid is vereist om deze te pakken te kunnen krijgen.

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.

Liverpool Kaarten thuiswedstrijden

Liverpool Kaarten voor uitwedstrijden