Koop   Manchester City  Kaarten

Manchester City Kaarte

Laatst verkochte kaarten
Lowell Jennings heeft 8 tickets voor Liverpool v Manchester City - COMMUNITY SHIELD gekocht
52 mensen bekijken Manchester City Kaarten
Tip: De beste prijs voor uw kaarten veiligstellen

Voetbalreizen naar Manchester City

Manchester City speelt haar thuiswedstrijden op het veld van het Etihad Stadium, een technisch hoogstaande, moderne locatie die een van de spannendste plaatsen is om een engelse voetbal wedstrijd uit de Premier League te bewonderen. De innovatieve vormgeving van het Etihad betekent dat het geweldige kijkhoeken vanaf alle zitplaatsen biedt en dat er uitmuntende VIP-mogelijkheden gecreëerd zijn.

Met een paar prijzige toevoegingen op een getalenteerde spelersgroep heeft City zich klaargestoomd voor een nieuw competitief seizoen. Manchester City heeft misschien wel het sterkste team in het Engelse voetbal, met een overdaad aan spelers van wereldklasse tot hun beschikking. Sheikh Mansour kocht de club in 2008 en sindsdien heeft City een verbluffend bedrag van ruim £1 Miljard op de transfermarkt uitgegeven en heeft het de hoogste loonrekening in de sportwereld. Het gemiddelde salaris van een speler uit het eerste van City ligt boven de £100.000 per week!

In de laatste paar seizoenen is City comfortabel in de top 4 van de Premier League geëindigd, terwijl het voor de veeleisende fans van the Blues niets minder voldoet dan een competitiewinst jaar in jaar uit. De vereniging faalde er ook in om indruk te maken op Europees niveau en hoopt er dit jaar op verder te komen in de Champions League.

Met City tickets bij Ticket Pad krijgt u exclusief toegang om enkele van ’s werelds grootste sportsterren in hun beste vorm te zien. Bij Ticket Pad kunt u Manchester City voetbaltickets kopen en de beste plekken voor thuiswedstrijden van Manchester City krijgen. Ticket Pad is de veiligste plaats om uw Manchester City tickets te kopen en hebben een groot aanbod aan tickets. Ons aanbod bevat ook mogelijkheden voor zitplaatsen voor uitwedstrijden van Manchester City om met de Blues ook daar te steunen.Man City tickets zijn met regelmaat beschikbaar op Ticket Pad en we hebben VIP plaatsen en arrangementen voor Manchester City allemaal met een 100% ticketgarantie verzekerd. 

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.

Manchester City Kaarte

Manchester City Kaarten voor uitwedstrijden

Aantal geregistreerde uitwedstrijden 1
Sun
31st July
17:15
Image
Image
Liverpool v Manchester City - COMMUNITY SHIELD
King Power Stadium
Premier League
Populair evenement. Nu boeken!
Nu boeken
vanaf €312.36