Koop   Tottenham Kaarten

Tottenham Kaarte

Voetbalreizen Naar Tottenham 

Tottenham Hotspur is van Londens lievelingsclubs met een extreem gepassioneerde fanclub. Onder de leiding van Jose Mourinho zijn de Spurs een van ’s lands beste teams in de Premier League geworden met een groeiende vraag naar tickets. De club heeft een rijke geschiedenis met twee maal de eerste plaats in de hoogste divisie, acht FA Cups en vier League Cups in hun prijzenkast. Spurs wil hoe dan ook een nieuwe titel na het laast verworven zilverwerk als League Cup triomf in 2008 nu Jose Mourinho er alles aan doet om glorie van weleer te herstellen op White Hart Lane.

In de laatste paar seizoenen heeft Tottenham echt opgeschakeld naar een nette tweede plaats afgelopen jaar in de Premier League. De opstelling van het team is precies goed bij de Spurs met een perfecte balans tussen ervaring en ruim voldoende jonge getalenteerde sterren die in het eerste team doorbreken. Het Noord-Londense team heeft veel om positief over te zijn en zou zich dit seizoen zeker moeten richten een van de grotere prijzen in de wacht te slepen en zich zo verder tussen de grote vier te vestigen. Met Daniel Levy als voorzitter die graag nieuw talent ziet ontwikkelen hebben ze echt de mogelijkheid om zich op dit niveau verder te ontwikkelen. 

Met dit alles in het achterhoofd, zou het gek zijn als u een thuis-fan zou blijven terwijl Ticket Pad een hele reeks aan Tottenham tickets naar keuze heeft. Waar u ook in het stadion zou willen zitten, Ticket Pad kan u zeker een bron bieden waar u precies die voetbaltickets voor Tottenham kunt krijgen! Met zo’n klein stadion in vergelijking met de andere top 5 clubs kunnen we u aanraden om ruim op tijd uw tickets voor de Spurs te boeken om teleurstelling te voorkomen. Als u op zoek bent naar net wat meer, kunt u bij Ticket Pad ook terecht voor VIP-tickets voor iedere thuiswedstrijd van de Lilywhites.

 

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

We gebruiken hoge standaarden voor dataversleuteling en delen uw gegevens niet met derde partijen.

Tottenham Kaarte

Tottenham Kaarten voor uitwedstrijden

Upcoming Tottenham Games