Bundesliga

Bundesliga Kaarten

Laatst verkochte kaarten
Test User heeft 1 tickets voor Automation Test gekocht

Er bestaat geen vergelijkbare sfeer met die van jezelf onderdompelen in die van de duizenden gepassioneerde Duitse voetbalfans die hun elite teams zien opkomen. Als u een reis naar München wel ziet zitten, waarom dan niet ook een bezoek aan de fascinerende Allianz Arena met tickets voor Bayern München, of waarom begeeft u zich niet een keertje tussen de beroemde gele muur van met tickets voor Borussia Dortmund. Welke Bundesliga voetbaltickets u ook wenst, Ticket Pad kan ze u bieden en u kunt erop rekenen dat we dit seizoen de beste tickets voor het Duitse voetbal voor u selecteren, allemaal verzekerd met een 100% ticketgarantie.

Ticket Pad kan u tickets voor iedere Bundesliga wedstrijd leveren en geloof ons: Duitse voetbalwedstrijden stellen nooit teleur. Dit seizoen zal Bayern München opnieuw hun vijfjarige titelreeks te verlengen. Zie of ze erin slagen met tickets voor Bayern Munich waar Carlo Ancelotti direct succes probeert te boeken om in de voetsporen van zijn voorganger Pep Guardiola verder te gaan. Het zal niet makkelijk worden, omdat ze stevige concurrentie zullen treffen in Wolfsburg, Borussia Mönchengladbach, Schalke 04 en Bayer Leverkusen, en vooral in hun grootste rivaal Borussia Dortmund.

De Bundesliga zal dit jaar de nieuwe teams van VfB Stuttgart en Hanover 96 welkom heten in de divisie na hun promotie en u kunt zien hoe zij uitkomen met uw tickets voor de Bundesliga. Waar twee teams opklimmen, zullen er ook twee moeten afdalen, waarbij dit jaar Darmstadt en Ingolstad afscheid moesten nemen van de eerste Duitse competitie voor het seizoen 2017/18.

De Bundesliga is duidelijk de beste is competitie in Europa, met op dit moment een weelde aan sterke teams en fantastische stadions die momenteel buitengewoon goed bezocht worden. Afgelopen seizoen werd iedere Bundesliga door gemiddeld 41.500 supporters bezocht en het verbaast dan ook niet dat als ze zo goed gesteund worden er ook enkele van de beste spelers op wereld in de Duitse Bundesliga uitkomen. Als je nog nooit een Duitse voetbalwedstrijd live hebt bijgewoond is het tijd om een reisje over de grens te maken na de aankoop van tickets bij Ticket Pad.

Ook afgelopen jaar bleef de Bundesliga de beste bezochte voetbalcompetitie ter wereld, dus klanten zullen snel moeten beslissen om de mannen van Bayern München en Borussia Dortmund live in actie te kunnen aanschouwen. Ticket Pad is de beste plaats voor Bundesliga tickets! Bestel nu uw tickets en geniet van de spanning van opnieuw een geweldig Bundesliga seizoen.

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Bundesliga Tables