Premier League

Premier League Kaarten

Laatst verkochte kaarten
Lowell Jennings heeft 8 tickets voor Liverpool v Manchester City - COMMUNITY SHIELD gekocht

 

De Barclays Premier League is de belangrijkste voetbalcompetitie in Engeland, met 20 topteams die over 38 wedstrijden een lang en dramatisch seizoen afleggen. De Premier League staat synoniem voor een rappe, intense speelstijl en waar de wedstrijden regelmatige in hoge scores eindigen bieden ze geweldig entertainment. Het is de meest bekeken voetbalcompetitie in de wereld en enkele van de beste en bekendste spelers, teams en managers strijden er ieder jaar voor de glansrijke eer de Premier League trofee te mogen ontvangen.

De moderne Premier League, zoals die vandaag de dag bekend staat, heette vroeger werd origineel de English First division genoemd. In haar eerdere voorkomen was Liverpool het leidende team, voornamelijk in de jaren ’70 en ’80 domineerde het de competitie. Liverpool heeft deze landstitel 18 keer weten te bemachtigen, hoewel de laatste keer dat ze wonnen in 1990 was en sinds dat de competitie omgedoopt werd tot Premier League hebben ze de trofee nooit meer mogen optillen.

Na de overgang naar de Premier League in 1992 hebben we veel turbulente seizoenen meegemaakt. De hoogvliegers van Engeland hebben de afgelopen 25 echt al het mogelijke vertoond. Manchester United vestigde zichzelf stevig als beste team van Engeland onder de leiding van Sir Alex Ferguson, met een record aan 13 gewonnen kampioenschappen. Daarnaast was er Arsenal’s onaantastbare reeks in 2003 en 2004, Sergio Aguero’s winnende goal op het laatste moment, waardoor Manchester City in 2012 kampioen werd en hoe zouden we de sprookjesachtige overwinning van Leicester City afgelopen jaar onder Claudio Ranieri kunnen vergeten.

De vreugde van de kleine successen gaan hand in hand met de wanhoop van de doorstroom van 47 clubs die tot op heden in de Premier League zijn uitgekomen. Arsenal, Chelsea, Everton, Liverpool, Manchester United en Tottenham Hotspur zijn de enige clubs die trots het record dragen nooit te zijn gedegradeerd uit de hoogste divisie. U kunt uw voetbaltickets voor iedere Premier League wedstrijd van dit seizoen kopen met als bonus een 100% ticket garantie.

De competitie van het seizoen 2017-18 is spannender dan ooit! Pep Guardiola en Jose Mourinho blazen een ouder vlam aan als managers van beide clubs uit Manchester, nadat zij een vurige relatie hadden in Spanje aan het hoofd van Barcelona en Real Madrid. Antonio Conte gaat zijn eerste seizoen bij Chelsea beginnen, terwijl andere persoonlijkheden zoals Jurgen Klopp Liverpool overneemt in zijn eerste volledige seizoen bij de club. Kan de altijd aanwezige Arsene Wenger het dit jaar, voor het eerst sinds 2004, weer brengen tot de Premier League titel met Arsenal? Of zal Claudio Ranieri de titel verdedigen met Leicester City? Ontdek het allemaal met uw Premier League tickets van Ticket Pad.

Exclusieve Premier League Voetbaltickets

Met Ticket Pad kunt u betrouwbaar en veilig Premier League voetbaltickets kopen. Iedere aankoop die via Ticket Pad gedaan is wordt ondersteunt door een 100%, zodat u zeker kunt zijn dat u authentieke Premier League voetbaltickets ontvangt. Wat voor een geldig probleem u ook heeft met uw tickets, u krijgt snel en zonder problemen een volledige restitutie.

Bij Ticket Pad kunt u snel en gemakkelijk uw Premier League tickets voor de grootste en belangrijkste wedstrijden van het seizoen geheel risicovrij kopen en u kunt zelfs exclusieve tickets kopen voor wedstrijden die al uitverkocht zijn. Ticket Pad biedt regelmatig, naast standaard premier league tickets, ook VIP tickets en arrangementen aan en voor rijke ervaringen van de wedstrijddag. Gebruik Ticket Pad als uw verkooppunt voor wedstrijden in de Barclays Premier League en blijf alert op die exclusieve, eenmalige wedstrijdervaringen.

Ticket Pad, koop en verkoop tickets voor de Barclays Premier League wedstrijden voor marktprijzen met onze garantie dat uw aankoop 100% risicorisk is, zodat u gerust uw tickets kunt kopen en verkopen.

We hopen dat je geniet van het kijken naar de Barclays Premier League!

Verder lezen
Minder weergeven

100% Kaartgarantie

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.

Betaling met SSL-versleuteling

Uw tickets zijn onder alle omstandigheden gegarandeerd.